Ποιοι Είμαστε

Share this post:

Είμαστε ένα «Παγκόσμιο Δίκτυο Συμβούλων Διαδοχής Οικογενειακών Επιχειρήσεων» (Global Family Business Consultants – GFBC) το οποίο έχει συσταθεί και λειτουργεί με επικεφαλής τον Ομότιμο ΕλληνοΑμερικανό Καθηγητή Management στο Terry College of Business Αστέριο Γ. Κεφαλά. Για την Ελλάδα και την Κύπρο, συνεργάτης του καθηγητή Κεφαλά είναι ο Δρ. Χρήστος Ε. Γεωργίου


Γιατί να μας Επιλέξετε;

Η επί περίπου σαράντα (40) χρόνια διεθνής εμπειρία του Καθηγητή Κεφαλά στην υλοποίηση επιτυχημένων έργων διαδοχής σε οικογενειακές επιχειρήσεις, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη της σχετικής μεθοδολογίας από τον ίδιον και τον συνεργάτη του Δρα Χρήστο Ε. Γεωργίου, εγγυώνται μια επιτυχημένη υλοποίηση της διαδικασίας διαδοχής στη δική σας οικογενειακή επιχείρηση!Το βιογραφικό του Καθηγητή Αστέριου Γ. Κεφαλά

Ο καθηγητής Αστέριος Γ. Κεφαλάς γεννήθηκε και εκπαιδεύτηκε στην Ελλάδα, τη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.  Έχει περάσει τα τελευταία σαράντα έτη της ακαδημαϊκής και συμβουλευτικής του πορείας στο Terry College of Business, The University of Georgia διδάσκοντας: «Συστήματα Διαχείρισης» και «Στρατηγικές Διεθνών Επιχειρήσεων».

Όλα αυτά τα σαράντα χρόνια ασχολείται καθημερινά ερευνητικά και συμβουλευτικά με τη «Διαδικασία της Διαδοχής στις Οικογενειακές Επιχειρήσεις» προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε επιχειρήσεις των ΗΠΑ, της Βενεζουέλας, της Ελλάδας και της Κύπρου.

Το Βιογραφικό του Δρος Χρήστου Ε. Γεωργίου

Ο Δρ. Χρήστος Ε. Γεωργίου σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (1992) και είναι Διδάκτορας Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Το 1998 γνωρίστηκε με τον καθηγητή Αστέριο Γ. Κεφαλά, και από τότε μέχρι σήμερα ασχολείται με τη μελέτη των θεμάτων που αφορούν τη στρατηγική διοίκηση και την υλοποίηση της διαδικασίας διαδοχής σε οικογενειακές επιχειρήσεις. Μαζί με τον καθηγητή Κεφαλά έχουν αναπτύξει τη μεθοδολογία «διαδοχής σε οικογενειακές επιχειρήσεις», η οποία περιλαμβάνεται στο ομότιτλο βιβλίο, που κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο.

Είναι συνεργάτης του Καθηγητή Κεφαλά στην Ελλάδα και στην Κύπρο, για την υποβοήθηση οικογενειακών επιχειρήσεων που επιθυμούν να υλοποιήσουν μια σωστή διαδικασία διαδοχής. Εργάζεται ως Διευθυντής Τεκμηρίωσης και Μελετών στον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος από το 2003.